Falmet fritidsbolig eller veloplagt villa

Boligen er det centrale tilholdssted for dig og din familie. Der hvor du trækker dig tilbage og lader op.

Derfor har din bolig stor betydning for, hvordan du har det. De rette omgivelser kan være med til at opbygge energi og give dig velvære, og en ombygning eller en ny bolig kan være med til at sige goddag til et helt nyt liv. Fx ved at skabe arkitektur der stimulerer vores sanser. Og det uanset om dit udgangspunkt er en falmet fritidsbolig eller en veloplagt villa.

At arbejde med boligens personlighed og sjæl er noget, jeg lægger meget vægt på og holder meget af – og noget mine kunder ofte bliver positivt overraskede over. Din bolig er også en enestående mulighed for at sikre opsparingen til resten af dit liv. Derfor er det vigtigt at skabe merværdi, når du renoverer, nybygger, køber eller sælger.

Måske går du rundt med en lang række spørgsmål i den forbindelse. Og de er mere end velkomne. For når man har med byggeri at gøre – energirenovering, tilbygning, ombygning, nybyggeri - er der mange faktorer, der spiller ind. Derfor er det vigtigt at få det rette arkitektoniske afsæt og vælge den rette byggeproces.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at nå dine mål. Kontakt mig her.

1 / 1 < >

Ønsker du din drømmebolig

så kontakt mig på mail: by@mettenygaard.com eller ring +4521643048 - jeg har tegnestue i Aarhus & København k, men arbejder i hele landet.